/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În 2018 s-au înregistrat cu 10% mai puține infracțiuni decât în aceeași perioadă a anului trecut. Recomandările polițiștilor

missing
22 septembrie 2018, ora 08:29

Potrivit poliției, cele mai multe infracțiuni au fost efectuate contra patrimoniului. Analizând cauzele comiterii infracțiunilor, s-a constatat că lipsa vigilenței și indiferența cetățenilor față de bunurile persoanele, necunoașterea sau nerespectarea măsurilor de siguranță a favorizat săvârșirea acestora.

Astfel, polițiștii le recomandă oamenilor să nu lase obiecte de valoare la vedere în mașini pentru a reduce tentația hoților auto, să aibă grijă de bunurile personale: portmoneu, telefon mobil și alte lucruri valoroase, atunci când se deplasează cu transportul public sau se află în locuri aglomerate. De asemenea, copiii trebuie să știe cum să evite situațiile de risc.

Geamul deschis, corespondența nepreluată, poze demonstrative cu bunuri din casă și plecarea de acasă plasate pe site-urile rețelelor de socializare sunt invitații directe pentru hoții de locuințe, spun polițiștii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram