/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Ce spune așa-zisul minister al Apărării din regiunea Transnistreană despre accidentul cu implicarea unui elicopter

23 septembrie 2018, ora 09:59

„La 20 septembrie 2018, în timpul încercării motoarelor și a grupurilor de putere ale elicopterului Mi-8T prin pornirea motoarelor și a sistemelor de verificare, a avut loc un accident. Corpul elicopterului a fost deteriorat mecanic, iar trei membri ai echipajului au primit leziuni minore. La fața locului, au primit îngrijirea medicală necesară”, se spune într-un comunicat al așa-zisului minister.

Tot acolo se precizează că se efectuează o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului. Iar, printre cauzele posibile se numără „defecțiunea la transmisia șurubului de direcție, care duce la pierderea stabilității și manipularea elicopterului”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram