/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Doi sportivi moldoveni au cucerit bronzul la Campionatul Mondial de lupte libere printre tineri

missing
23 septembrie 2018, ora 13:23

Același traseu l-a avut și Vasile Diacon la 70 kg. El a câștigat în fața polonezului Szymon Wojtkowski (10-0), georgianului Iveriko Julakidze (10-0), Vishal Kaliramana (9-7). În semifinale, a fost învins de viitorul campion mondial, azerul Khadzhimurad Gadzhiyev (6-16), iar

În meciul pentru medalia de bronz Diacon a repurtat victorie în fața iranianului Amirhossein Morteza Gholi Kavousi, cu 10-9.

La un pas de medalia de bronz a fost și Andrian Grosul la categoria 79 kg. El a înregistrat două victorii și două înfrângeri, cedându-i în meciul decisiv azerului Orkhan Abasov (scor 3-3).

Astăzi, în meciul pentru medalia de bronz va evolua Ivan Nedealco la 86 kg. Asta după ce a obținut trei victorii și a cedat în semifinale indianului Deepak Punia, cu 2-6.

De asemenea, tot astăzi, Samhan Jabrailov va evolua în recalificări la 125 kg.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram