/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

„Ei nu au nici legitimitate politică, nici morală, nici profesională.” Șeful statului despre învestirea lui Radu și Ciubuc

missing
25 septembrie 2018, ora 17:09

„Guvernul a aprobat cu încălcări grave ale Constituției candidaturile celor doi miniştri pe care eu i-am respins anterior – Silvia Radu și Nicolae Ciubuc. Ei nu au nici legitimitate politică, nici morală, nici profesională. A fost creat un nou precedent extrem de periculos de sfidare a normelor juridice şi democratice nu doar pentru ţara noastră, ci în general, pentru întreaga regiune est-europeană. În calitatea mea de Preşedinte al ţării nu am cedat şi nu voi ceda în fața provocărilor și a încercărilor de a fi supus unor presiuni. Nici de acum încolo nu voi ceda pe subiecte principiale pentru ţară şi societate. Aceste jocuri de-a democraţia cu suspendare sau transmitere a împuternicirilor se vor termina în curînd, iar cei care participă la astfel de show-uri şi fărădelegi vor fi înlăturați pe termene mult mai îndelungate”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

Amintim că, Dodon a refuzat să-i numească pe Radu în funcția de ministru al Sănătății, iar pe Ciubuc al Agriculturii deoarece prima n-ar avea suficientă experiență, iar cel de-al doilea ar avea probleme de integritate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram