/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Prim-ministrul Noii Zelande, devine primul lider mondial care îşi aduce copilul la Adunarea Generală a ONU

missing
25 septembrie 2018, ora 16:09

Ea şi-a ţinut astfel discursul de debut la Summit-ul de Pace Nelson Mandela şi a subliniat „impactul profund” pe care fostul lider sud-african l-a avut asupra ţării sale.

Ardern încă o alăptează pe fiica sa, Neve, care este în vârstă de doar trei luni şi de aceea a fost nevoită să o aducă la New York.

„Neve stă pe lângă mine în majoritatea timpului în Noua Zeelandă”, a declarat Ardern, conform NewsHub.

În timp ce prim-ministrul va fi la întâlniri, Gayford va avea grijă de Neve, care a primit chiar şi un card de identificare de la ONU pe care scrie „primul bebeluş”.

Ardern a declarat pentru New Zeeland Heralnd că ea va suporta costurile de călătorie ale lui Gayford pentru că „el a călătorit, în mare parte, pentru a avea grijă de Neve”.

Ardern şi-a reluat atribuţiile de prim-ministru la începutul lui august după un concediu de maternitate de şase săptămâni.

Foto: Radio NZ

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram