/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Rețeaua 5G va fi testată în Republica Moldova

25 septembrie 2018, ora 19:01

O altă direcție prioritară a companiei este dezvoltarea serviciilor financiare pe mobil care vor permite efectuarea achitărilor online în țară și peste hotarele ei, prin intermediul telefoanelor mobile, inclusiv plata serviciilor comunale și transferuri de la persoană la persoană, se spune într-un comunicat remis de Guvern.

Prim-ministrul a menționat că Executivul va rămâne concentrat pe crearea unui mediu de afaceri atractiv pentru investiții, care să ofere companiilor posibilitatea de a se dezvolta, de a aduce beneficii cetățenilor și a contribui la creșterea economică a țării. În acest sens, premierul s-a referit la măsurile deja întreprinse, printre care: reducerea numărului de acte permisive, modernizarea Codului Muncii, dar și implementarea conceptului de Ghişeu unic. Potrivit comunicatului, directorul general adjunct al Grupului Orange, Ramon Fernandez, a declarat că apreciază ceea ce face Guvernul pentru mediul de afaceri, acțiuni care încurajează să vină aici cu noi investiții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram