/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Accident grav la Peresecina. Două automobile au fost făcute zob

26 septembrie 2018, ora 11:25

Două automobile s-au ciocnit frontal în localitatea Peresecina, din raionul Orhei. Două persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

Potrivit ofițerului de presă al IP, Diana Maxim, poliția a fost alertată în dimineața zilei de 26 septembrie în jurul orei 09.30. La locul accidentului oamenii legii au stabilit că șoferului automobilului de model Opel Vectra în vârstă de 28 de ani din circumstanțe necunoscute a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un autocamion de model Mercedes Sprinter la volanul căreia era un bărbat în vârstă de 30 de ani.

În urma accidentului șoferul automobilului de model Opel dar și pasagera de 23 de ani au fost transportați la spitalul raional Orhei cu diferite traumatisme.

Poliția urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului. Ulterior aceștia continuă să stabilească cine se face vinovat de incident.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram