/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Partidul Popular European va merge la alegeri singur. Leancă explică de ce și spune în ce circumscripție ar putea candida

27 septembrie 2018, ora 15:15

Iurie Leancă a declarat în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova că și personal încă mai are timp pentru o decizie privind participarea la parlamentare. Totodată, nu exclude că va candida pe circumscripția uninominală Cimișlia.

Politicianul consideră că dacă la putere ajung socialiștii ar putea fi pus în aplicare un plan de federalizare a Republicii Moldova. De asemenea, relațiile cu Uniunea Europeană, care și așa sunt afectate, vor avea mult mai mult de suferit.

Editorialistul Nicolae Negru susține că PAS și PPDA vor trebui să se așeze la o masă de negocieri cu PDM pentru că altfel vor avea loc alegeri anticipate. „Altfel, nu știu dacă cetățenii vor fi bucuroși să mai meargă o dată la alegeri și nu vor avea ei înșiși de suferit din cauza aceasta. Și eu cred că Bruxelles-ul și oricine asta le-ar recomanda”, spune Nicolae Negru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram