/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un spital din raionul Hâncești va primi 500 de mii de euro pentru dotare. Vezi de unde vin banii

missing
29 septembrie 2018, ora 16:53

Conform hotărârii adoptate de plenul forului județean, din suma totală aprobată, 267 mii de euro vor fi alocați până la finele acestui an, diferența urmând a fi asigurată în cursul anului viitor. „Am considerat că, înainte de orice, faptele trebuie să vorbească pentru noi, în anul Centenar. E un pas mare înainte în consolidarea relației cu adevărat speciale pe care o avem cu frații noștri de peste Prut pe care am decis să îi sprijinim direct prin finanțarea acestor proiecte din domeniul educației și sănătății”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, citat de stiridecluj.ro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram