/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

DOC/ Rezoluția Convenției Moldo-Americane de la San Francisco condamnă „eroziunea profundă a democrației în instituțiile Republicii Moldova”

30 septembrie 2018, ora 13:19

De asemenea, Rezoluția „afirmă dreptul poporului moldovenesc de a trăi într-o țară pro-europeană și democratică, liberă de corupția regimului guvernamental toxic impus de Vladimir Plahotniuc și de Partidul Democrat din Moldova pro-occidental”.

Scopul convenției a fost de a consolida diaspora din Statele Unite ale Americii și Canada, pentru beneficiul comunității moldovenești din aceste țări și a Republicii Moldova. La eveniment au participat membri ai comunității din America de Nord și jurnaliști și activiști din Republica Moldova. Mai jos vedeți textul integral al Rezoluției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram