/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Mișcarea de rezistență ACUM, la Soroca: „Suntem aici pentru a lupta în continuare pentru democrație

missing
30 septembrie 2018, ora 14:26

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a declarat la protest că participanții la această mișcare vor merge în fiecare localitate din țară ca să le spună oamenilor ce se întâmplă la Chișinău și să le spună oamenilor despre abuzurile sistemului. „Suntem aici pentru a lupta în continuare pentru valorile general-umane, pentru democrație, pentru respectarea drepturilor omului, pentru a construi un stat care să se îngijească de proprii cetățeni și nu dimpotrivă, care să-i alunge din țară”, a declarat Maia Sandu.

De asemenea, liderul PAS a menționat că „regimul va pica foarte curând, deja se clatină și toți cei care continuă să facă jocul acestui regim să fie conștienți că vor trebui să răspundă pentru abuzurile pe care le comit împotriva propriilor cetățeni”.

Chiril Moțpan, secretar al Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, a menționat că protestează pentru că își dorește o țară liberă de corupție, de slugi trădătoare. „Ne dorim o țară cu oameni demni, oameni care să muncească pentru pământul acesta, pentru cetățeni. Suntem aici ca să le spunem oamenilor cum trebuie să ne consolidăm ca să fim puternici și să scoatem țara din ghearele acestui căpcăun”, a spus Chiril Moțpan.

Sorocenii au venit cu pancarte: „Hoții de miliarde, la pușcărie”, „Aveți salariu tare gras, de ce furați ce-a mai rămas?”, „Soroca – oraș liber”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram