/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un nou record la „Maratonul Internațional Chișinău”. Un alergător a alergat distanța de 42 km în cel mai scurt timp

missing
30 septembrie 2018, ora 16:21

Benjamin Kiprop Serem călătorește în întreaga lume, participând la diferite competiții internaționale de alergare, înregistrând rezultate incredibile. De exemplu, în luna aprilie a acestui an, el a participat la Maratonul de la Harkiv, Ucraina, unde a stabilit recordul de 2 ore 18 minute și 13 secunde, scrie marathon.md.

La cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău” participă reprezentanți din 50 de țări, inclusiv Slovenia, Norvegia, SUA, Kenya și Federația Rusă. La evenimentul sportiv participă în total un număr de 18 mii de persoane. Această cursă poate fi numită cea mai mare din istoria desfășurării competițiilor de alergare din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram