Zimbru a obținut o victorie sigură contra celor de la Milsami Orhei, în cadrul etapei 22 din Divizia Națională. Meciul, ce s-a încheiat cu scorul de 2-2, s-a disputat la Chișinău. Partida s-a desfășurat la două zile după ce galben-verzii au fost penalizați pentru nerespectarea prevederilor ce țin de evidența cartonașelor galbene.

Zimbru Chișinău a început meciul aflându-se pe locul șapte în clasament, cu cinci poziții mai jos decât Milsami, după ce a fost pedepsit cu cinci înfrângeri și depunctat cu șapte puncte, pentru folosirea unui fotbalist suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În minutul 13 JoaoTeixeira a marcat în minutul 13 și a stabilit scorul pauzei după o fază fixă.

În prima repriză, orheienii au creat un șir de semi-ocazii pentru a egala, însă prima fază notabilă a venit în repriza secundă, când jucătorul lui Zimbru a reușit să scoată balonul de pe linia porții după șutul lui Jardan.

Totuși, până la final formația din capitală a jucat mult mai ofensiv, reușind să înscrie în prelungiri prin Ilie Damașcan, din penalty.

Pe primul plan a fost caracterul. Ne-am dorit foarte mult acest câștig. Fiecare din băieți, atât cei de pe teren, cât și cei de pe banca de rezervă. Sunt nespus de fericit că am câștigat acest meci, și sper că în continuare o să o ținem la fel”, Dan Pîslă, fotbalist Zimbru

E păcat ca să se strice competiția în momentul de față. Cel mai corect ar fi ca lupta aceasta pentru locurile în Cupele Europene să se desfășoare pe teren. Zimbru reprezintă un club mare. Încă-odată băieții astăzi pe teren au arătat într-adevăr valorile clubului. Și o competiție fără Zimbru mi se pare o competiție fără ceva aparte”, Sorin Colceag, antenor Zimbru Chișinău

Pentru Milsami, este a treia înfrângere consecutivă în Divizia Națională.

Am pierdut prea multe dueluri. Ne-am luptat mai mult cu terenul și cu arbitrajul în loc să ne concentrăm la meci. După meciul cu Petrocub credeam cămoralul va fi mai sus, dar astăzi iarăși s-au repetat greșelile pe care le-am repetat până acum”, Veaceslav Rusnac, antrenor FC Milsami

În celelalte meciuri, Petrocub a remizat în deplasare cu Sheriff Tiraspol, Zaria Bălți a câștigat, tot în deplasare, în fața Speranța Nisporeni, scor 2-1, iar Dinamo-Auto a dispus acasaă de Sfântul Gheorghe cu 3-1.