Doi tineri de 21 şi respectiv 22 ani, originari din capitală, au fost reţinuţi de către poliție fiind bănuiți că au sustras dintr-o mașină de un portmoneu și bunuri materiale în valoare de 42 800 lei

Potrivit poliției, incidentul a avut loc la 20 septembrie. Suspecții au spart geamul unui automobil de model „Toyota Auris”, iar după comiterea infracțiuni urcând pe motoretă au dispărut într-o direcție necunoscută.

Oamenii legii au stabilit că motoreta cu care se deplasau a fost sustrasă din sectorul Râșcani a capitalei și aparține unui tânăr de 21 ani. Acțiunile criminale a tinerilor au fost surprinse de camerele de supraveghere. În urma audierilor indivizii și-au recunoscut vina.

Tânărul în vârstă de 21 ani anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare. Bănuiţii au fost plasați în arest pe un termen de 30 de zile. Pe cazul dat au fost pornite două cauze penale pentru furt de motoretă şi jaf.

Dacă vor fi gasiți vinovați, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 4 la 7 ani. Bunurile sustrase au fost ridicate de către poliţişti şi urmeaza a fi returnate victimelor.