Femeia care apare în imagini video este căutată de poliție. Aceasta este bănuită de furt de la o locuitoare a Capitalei.

Victima în vârstă de 59 de ani a declarat polițiștilor că suspecta a venit la domiciliul ei sub pretextul de ai transmite o sumă de bani și a intrat în apartament. Aceasta i-a văzut locuința și a profitat de neatenția proprietarei. În acel moment suspecta a sustras mijloace bănești și mai multe bunuri, după care a părăsit apartamentul și a plecat într-o direcție necunoscută.

Femeia a cauzat victimei un prejudiciu în sumă de 3 350 lei.

Făptașa riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon: 068444456 sau 112.

Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să fie mai vigilenți și să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!