/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Candu a comentat decizia de a interzice accesul la briefingul PDM reporterilor TV8 și Jurnal TV

missing
02 octombrie 2018, ora 12:52

„În situația în care ani la rând câteva televiziuni arată doar o singură opinie, blamând în stânga și în dreapta cealaltă opinie asta este o încălcare a codului audiovizualului”, a declarat Candu

Totodată, Candu a mai declarat că cei care astăzi nu au reușit să intre în clădirea PDM, au tot dreptul să vină la Parlament să adreseze întrebări. Politicianul a ținut să menționeze că acesta nu este o instituție publică și partidul își poate specifica regulile și procedurile sale.

Amintim că, deja a patra oară reporterului TV8 nu i s-a permis să intre în sediul PDM. Iar astăzi, 2 octombrie, nici reporterului de la postul Jurnal TV nu i s-a permis să intre la briefing.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram