Real Madrid nu poate să-și revină. Campioana Europei a pierdut în Liga Campionilor, în meciul cu CSKA. La Moscova, galacticii au fost înfrânși cu 0 la 1.

După un 0-3 cu Sevilla și o remiză albă cu Atletico Madrid, elevii lui Lopetegui au suferit o înfrângere și în meciul cu CSKA Moscova. După golul lui Vlasic din minutul 2, care s-a dovedit a fi și cel mai rapid gol scăpat din 2007 încoace, madrilenii nu au mai reușit să revină, în ciuda celor trei bare pe care le-au avut Casemiro, Benzema și Mariano Diaz. La conferința de la finele partidei, Julien Lopeteguie a dat vina pe ghinion.

Nu am reuşit să marcăm la numeroasele ocazii pe care le-am avut. Am fost lipsiţi de noroc în această privinţă. Dacă nu marchezi, este dificil să câştigi. Trebuie să luăm în considerație acest ghinion”, Julien Lopetegui, antrenor Real Madrid

De cealaltă parte, declaratiile antrenorului lui CSKA, Victor Gancearenco, au contrariat opinia specialistului spaniol.

Am jucat foarte bine în apărare, am fost uniți și agresivi, așa cum am convenit înaintea meciului”, Victor Ganceaenco, antenor CSKA

Pe site-ul oficial al lui CSKA a fost plasat un video cu imagini din vestiar după victorie. Cel mai emoțonant moment este atunci când Gancearenco intră în vestiar sub aplauzele jucătorilor și cineva din ei strigă: „Bravo, Mihalici!”.

După două etape în Liga Campionilor, Real Madrid are în activ două puncte și se clasează pe a doua poziție în grupă. CSKA este liderul grupei, cu 4 puncte.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!