/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ O primă ședință a Guvernului cu emoții pentru Radu. Ministra s-a dezorientat și ... nu știa ce trebuie să facă

missing
03 octombrie 2018, ora 17:24

Inițial, Radu a prezentat primul proiect privind aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire și plată a alocațiilor lunare de stat unor categorii de populație, însă când să-l prezinte pe al doilea … s-a dezorientat ușor. După ce a răsfoit prin proiectele pe care le avea pe masă și cu ajutorul premierului care i-a indicat că trebuie să citească următorul proiect conform ordinii de zi, Radu l-a găsit și a citit informațiile pe care și le-a adus cu ea.

În total, noua ministră a Sănătății a prezentat patru proiecte.

La prima sa ședință de Guvern s-a aflat și ministrul Agriculturii Nicolae Ciubuc, cel din urmă a prezentat opt proiecte.

Amintim că, săptămâna trecută Silvia Radu și Nicolae Ciubuc au fost învestiți în funcțiile de miniștri de către Președintele Parlamentului, Andrian Candu, care a asigurat interimatul funcției de Președinte al țării, după ce Dodon a refuzat repetat să-i numească pe cei doi în funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram