/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Șor vrea să renască colhozurile. Politicianul este convins că, doar așa, Moldova va ieși din criză și va „înflori”

03 octombrie 2018, ora 18:08

Noi optăm pentru crearea colectivelor locale moderne, colhozuri cum ar fi. Eu cred că dacă vom putea crea aceste colective, putem să relansăm viața în sate. Satul va primi bani, dacă va primi bani, va putea relansa proiecte, se vor crea locuri de muncă. În final, se va instaura acea viața înfloritoare care a fost odată”, Ilan Șor, primar de Orhei.

Potrivit lui Ilan Sor, statul ar trebui să introducă monopol la importul produselor din tutun și carburanți și să creeze întreprinderi de stat care să asigure producerea tuturor mărfurilor necesare oamenilor. Formațiunea optează pentru stabilirea unor taxe mici pentru produsele petroliere brute, pentru a stimula prelucrarea lor în țară, și tot statul ar urma să construiască fabrici de prelucrare a petrolului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram