/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Dodon a oferit Diploma de Onoare a Președintelui la 200 de pedagogi cu ocazia Zilei profesionale

missing
04 octombrie 2018, ora 15:10

Diplomele au fost acordate în semn de apreciere a măiestriei pedagogice manifestate la promovarea unui învățământ de calitate, pentru cuget competitiv și creativitate la reformarea procesului educațional precum și contribuție la educarea tinerei generații în spiritul valorilor general-umane. Le-am mulțumit profesorilor pentru sacrificiul, dedicația și munca imensă pe care o depun în procesul de educație a tinerelor generații”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

În același timp, șeful statului a scris că cu prilejul acestei zilei a decis să semneze un decret prin care va conferi distincții de stat unor profesori pentru merite deosebite în domeniul educațional moldovenesc.

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Foto: FB/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram