/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Facebook păstrează informaţiile utilizatorilor mai mult timp după ştergerea conturilor

missing
06 octombrie 2018, ora 16:39

Înainte, conturile de Facebook aveau o perioadă de graţie de 14 zile, timp în care putea fi reactivat în orice moment contul fără probleme, doar prin autentificarea pe site şi apăsarea unui buton. Acum că au apărut din ce în ce mai multe cereri de ştergere, Facebook prelungeşte această perioadă la 30 de zile, scrie go4it.ro.

Reprezentanţii Facebook au oferit şi o declaraţie oficială legată de această nouă politică: „De curând am mărit perioada de graţie pentru ştergerea conturilor de Facebook de la 14 la 30 de zile. Am văzut că mulţi utilizatori încearcă să se autentifice pe conturile pe care au ales să le şteargă după cele 14 zile în trecut. Mărirea perioadei de graţie oferă persoanelor posibilitateea de a avea mai mult timp pentru a lua o decizie mai informată”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram