/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Gimnastele din Moldova au obținut mai multe medalii de aur la un turneu internațional care se desfășoară la Plovdiv

06 octombrie 2018, ora 18:22

La competiție participă peste 200 de gimnaste din mai multe țări europene. Republica Moldova este reprezentată de echipa Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice din Chișinău, formată din 15 sportive. Fetele au avut o prestație bună atât la exercițiul individual, cât și la cel de grup și au reușit să obțină cele mai bune rezultate.

Acest succes vine la nici două săptămâni, după ce echipa a cucerit podiumul la o altă competiție internațională, care s-a desfășurat la Sarajevo, Bosnia Herțegovina. Atunci, sportivele din Moldova au obținut zece medalii de aur, plasându-se în fruntea celor 12 țări participante.

Gimnastica ritmică este o ramură a gimnasticii exclusiv feminină și a devenit probă olimpică în 1984. Exercițiile se desfășoară pe muzică, cu sau fără obiect. Printre accesoriile specifice acestui tip de sport se numără măciucile, panglica, coarda, mingea și cercul, scrie Vocea Basarabiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram