/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

În Grădina Publică „Ștefan cel Mare şi Sfânt” va fi instalat un sistem de irigare. Proiectul costă bugetul câteva milioane de lei

06 octombrie 2018, ora 10:23

Potrivit Primăriei, Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” este primul parc din oraşul Chişinău care va dispune de sistem de irigare. Acesta va monitoriza umiditatea solului și temperatura aerului și va funcționa separat pentru irigarea plantelor decorative, a gazonului și a arborilor. Noul proiect va permite întreținerea mai bună a gazonului, a rondurilor de flori și a arborilor, pentru că va exclude utilizarea tractoarelor cu cisternă pentru irigare.

Anul viitor, în Grădina Publică va fi restabilit și gazonul. De asemenea, pentru anul 2019 se planifică instalarea sistemelor de irigare în Grădina Publică „Parcul Catedralei”, dar şi pe aleea de pe bd. Grigore Vieru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram