Femeia și copilul acesteia, care au decedat noaptea trecută în urma exploziei din sectorul Rîșcani, locuiau la etajul 17 al blocului. O persoană apropiată familiei a declarat pentru TV8 că în timp ce era evacuat de pompieri, bărbatul și-a văzut soția, dar nu a fost lăsat să se apropie de aceasta.

Maria, o apropiată a familiei, spune că femeia avea 30 de ani, iar băiețelul de 4,5 ani era singurul copil în familie. Soțul victimei, care este cetățean al Camerunului, acum se află la prieteni. „Eu le-am botezat copilul. Femeia nu avea pe absolut nimeni, părinții ei sunt decedați. Nici bărbatul nu are rude în Moldova, el este din Camerun”, a declarat femeia.

Deocamdată, corpurile neînsuflețite ale victimelor nu au fost recuperate.

În urma deflagrației a decedat și un bărbat, de 77 de ani, după ce a fost transportat la spital, iar o bătrână care locuia la etajul 15, este de negăsit. Alte două persoane, o femeie în stare gravă și un pompier, starea căruia este stabilă, se află la spital, iar 20 de persoane evacuate au fost cazate în sala de sport a Spitalului „Sfânta Treime”. Alții au ales să meargă la rude și prieteni.