/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cadavrul unei femei și a unui minor, victime ale exploziei, nu au fost încă recuperate. Se fac lucrări de întărire a pereților

missing
07 octombrie 2018, ora 12:25

Potrivit șefului Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Mihail Harabagiu, actualmente se fac lucrări de întărire a pereților clădirii deoarece există riscul să se prăbușească, punând viața salvatorilor în pericol. Intervenția la fața locului continuă.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, a declarat că trei persoane nu au fost găsite: Olga Dolgova, cu fiul de patru ani, care locuia la etajul 17, și Irina Podorojanscaia, de la etajul 15. Femeia și copilul de 4 ani par să fie cele două victime ale exploziei, cadavrele cărora nu au fost încă recuperate.

Alte două persoane, o femeie în stare gravă și un pompier, starea căruia este stabilă, se află la spital, iar 20 de persoane evacuate au fost cazate în sala de sport a Spitalului „Sfânta Treime”. Alții au ales să meargă la rude și prieteni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram