Medicii spun că cele nouă persoane rănite, în urma exploziei din blocul de la Rășcani, au fost transportate la spitalul Sfânta Treime, iar o femeie de 32 de ani e în stare gravă. Potrivit medicilor, nouă persoane, printre care și un pompier au fost internate la spitalul Sfânta Treime din capitală. Starea acestora este satisfăcătoare, scrie protv.md.

„S-au adresat șapte pacienți, unul a decedat la spital. O pacientă se află în stare grava, în sala de operații. Ceilalți pacienți sunt în afara oricărui pericol”.

O explozie devastatoare s-a produs aseară într-un bloc de locuit de pe bulevardul Moscovei, care a distrus total apartamentele de la patru etaje. Autoritățile municipale anunță că, până acum, cel puțin trei persoane – un bărbat, o femeie și un copil și-au pierdut viața, iar alte, cel puțin nouă au fost grav rănite.

Între timp, o femeie de 32 de ani, care se află în locuința unde a avut loc explozia e în stare gravă la spital și a suferit deja o intervenție chirurgicală. Alte cel puțin nouă persoane sunt internate cu diferite fracturi.