/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ce spun noii proprietari ai Air Moldova despre datoria de 1,2 miliarde a companiei

missing
08 octombrie 2018, ora 19:43

„Datoriile vor fi achitate în cel mai scurt timp, ceea ce însemnă pentru noi trei, patru luni de acum înainte”, a declarat Mariu Puiu, director general Blue Air

Ulterior, la următoarea întrebare adresată de reporteri despre cum va reuși o compania proaspăt creată, cu un capital mic, să achite o datorie atât de mare. Precizăm că valoarea tranzacției de vânzare–cumpărare este în sumă de circa 1,2 miliarde de lei.

„Noi doar am spus că în decurs de trei, patru luni vom restitui acești bani. Întrebări nu mai pot fi și eu cred că noi ne vom descurca. Uitați-vă ce investitori stau aici, totul este posibil. În lume sunt foarte mulți bani și concurența este una foarte mare”, declară Pomers Dzintars, directorul companiei Civil Aviation Group SRL.

Directorii companiei Blue Air au întrebați cine va deține ultimul cuvânt atunci când va fi vorba de o luare a unor decizii radicale, din moment ce compania deține doar 49 la sută.

„Pot să vă răspund foarte rapid. Procentajul de 49% vine din înțelegerea, în amănunțime a spațiului moldovean. Noi nu dorim să schimbăm numele companiei, nici identitatea ei. Ceea ce înseamnă pentru noi că factorii de decizie sunt cei care dețin 51% împreună cu noi, pentru deciziile foarte importante. Ne dorim să păstrăm identitatea companiei”, Mariu Puiu, director general Blue Air.

Amintim că, Compania Civil Aviation Group S.R.L a fost desemnată câștigătoare a concursului comercial de privatizare al companiei aeriene „Air Moldova”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram