/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce spune Codreanu despre efectuarea controalelor privind deținerea buteliilor de gaz în apartamente

08 octombrie 2018, ora 15:27

El a spus că nimeni nu are dreptul să pătrundă în apartamentele locatarilor fiind spațiul privat al oamenilor, astfel tot ce pot face este doar să informeze cetățenii de pericolul ce îl pot preveni.

„Noi nu avem dreptul legal să verificăm apartamentele. Noi tot ce putem face este să-i sensibilizăm, să informăm și să discutăm. Dar să verificăm spațiul privat al oamenilor nu are dreptul nici poliția, nici noi ca Autoritate Publică Locală”, a declarat Ruslan Codreanu

Amintim că, în urma tragediei care a avut loc la data de șase octombrie, patru persoane, printre care un minor, au decedat, iar alte nouă persoane au fost rănite. În același timp, cauza preliminară a exploziei ar fi o butelie de gaz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram