Un bărbat de 42 de ani care își ispășea pedeapsa în Penitenciarul nr.11-Bălți s-ar fi sinucis. Cadavrul acestuia a fost găsit în dimineața zilei de 03:55, în blocul sanitar din celulă a fost depistat corpul neînsufleţit al unui deţinut, fără semne de moarte violentă.

Pe cazul dat, Administrația Națională a Penitenciarelor a iniţiat o anchetă internă, pentru elucidarea tuturor circumstanţelor producerii incidentului.

Bărbatul era condamnat la 30 de ani privațiune de libertate pentru comiterea unei infracțiuni deosebit de grave. Un echipaj al serviciului 112 a constatat moartea biologică, deces prin strangulare.

Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor, pe parcursul executării pedepsei, condamnatul nu a prezentat comportament depresiv sau agresiv.

Despre deces, administraţia penitenciarului a anunţat Inspectoratul de poliţie din Bălți, organele de procuratură, Oficiul Avocatului Poporului și rudele condamnatului.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!