/VIDEO/ A murit sub ușa medicului. O femeie de 50 de ani din Comrat a decedat în timp ce stătea în rând la medic

10 octombrie 2018, ora 16:50

Potrivit portalului gagauzinfo.md, femeia de 50 de ani stătea în rând la medic pentru a face rost de o îndreptare pentru o investigație mai amplă la medici. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 9.00 dimineața. Într-un moment, acesteia i s-a făcut rău și a căzut la pode. Medicii care se aflau în preajmă au înecract să-i acorde primul ajutor medical.

Spre regret, femeia nu a mai putut fi salvată. Potrivit directoarei spitalului raional din Comrat, Elena Novac, victima suferea de o patologie a inimii și venise pentru o îndreptare la medic. Medicii care erau la fața loculu i-au acordat primul ajutorul medical cuvenit, dar, spre regret, în fața unor maladii, aceștia sunt neputincioși”, a spus Novac pentru gagauzinfo.md. Expertiza medico-legală va spune cauza exactă a decesului femeii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram