/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Imagini cu principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova

10 octombrie 2018, ora 18:11

Sistemele de supraveghere video sunt amplasate în parcul din oraşul Ruse în care a avut loc crima.

Înregistrarea video i-a fost prezentată de poliţie şi fostului soţ al jurnalistei, Svilen Maximov, patronul postului de televiziune la care aceasta lucra.

Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova este Severin Nadejdov Krasimirov, în vârstă de 21 de ani, din localitatea bulgară Ruse. Individul a reţinut în Germania.

Amintim că, ultimul reportaj al Victoriei Marinova, directoare şi prezentatoare a postului regional TVN din Ruse, este despre deturnarea de fonduri publice, într-un caz în care sunt acuzaţi de implicare o serie de politicieni şi oameni de afaceri. în urma aceasta, jurnalista, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă într-un parc din Ruse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram