Doi folbaliști au fost arestați pentru 48 de ore după ce l-au bătut pe un politician rus. Presa internațională anunță că autoritățile din Rusia au decis ca fotbaliștii Alexander Kokorin și Pavel Mamaev să rămână în arest încă două luni, până pe 8 decembrie, informează Digisport.

„Vreau să le cer scuze tuturor pentru comportamentul meu scandalos. Îmi e foarte rușine de tot ce am făcut” ar fi precizat Kokorin imediat după audieri.

„Încă o dată țin să-mi cer public scuze pentru tot ce s-a întâmplat, în special victimelor acțiunilor mele scandaloase. Sunt gata să suport consecințele faptelor mele” a adăugat Mamaev.

Alexander Kokorin și Pavel Mamaev au fost acuzați de huliganism și pot sta până la 5 ani în închisoare. Chiar și în cazul în care nu vor ajunge după gratii,aceștia nu vor mai avea un viitor în fotbalul profesionist. Ambii fiind dați afară de echipele unde activau.

Fotbaliștii nu sunt la primul scandal. În 2016, după parcursul rușinos al Rusiei la Euro 2016, cei doi ar fi cheltuit 250.000 de euro pe 500 de sticle de șampanie, la o petrecere, în Monte Carlo. La acea vreme inclusiv președintele Vladimir Putin a reacționat și a catalogat drept rușinos comportamentul celor doi, asta deși Kokorin și Mamaev au negat acuzațiile.