Accident pe traseul Chișinău-Soroca. O mașină de model Renault Scenic s-a răsturnat în prejma satului Negureni, raionul Telenești. Internauții spun că vinovați de accident s-ar face o coalană oficială care mergea cu viteză mare, fapt care ar fi provoca accidentul. Poliția din raiona nu a confirmat ipoteza, dar a menționat că în prezent nu se cunoaște cauza accidentului.

„Versiunea aceasta nici nu a fost examinată și nici nu se ia în calcul. Nu dispun de acestă informație. Poliția când s-a deplasat la fața locului era doar automobilul Renault Scenic”, a declarat ofițerul de presă al IP Telenești, Diana Maxim.

Potrivit ei, șoferul automobilului a pierdut controlul volanului și mașina s-a inversat, însă cauza nu se cunoaște. „Persoanele implicate în accident au fost transportate la spital Raional Telenești. Șoferul în vârstă de 34 de ani se afla în mașină împreună cu un pasager și doi copii în vârstă de 9 și respectiv 11 ani. Aceștia au fost transportați la spital cu diferite traumatisme”, a declarat Maxim. Până în prezent aceștia se află sub supravegherea medicilor.

Oamenii legii urmează să discute cu șoferul ca să stabilească cauza accidentului.

Precizăm că astăzi, 12 octombrie, prim-ministrul, Pavel Filip a avut o vizită de lucru la Telenești. Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite.