În această seară, selecționata Moldovei de Fotbal va juca în Liga Națiunilor cu San Marino. Meciul se anunță crucial pentru tricolori, întrucât un eventual eșec va spulbera definitiv șansele de calificare în următoarea fază a competiției.

Sunt ferm convins că noi vom avea multe ocazii și trebuie să fim foarte atenți și concentrați la ultima fază în careul advers, ca să marcăm goluri și să aducem victorie și bucurie suporterilor moldoveni”, Alexandru Spiridon, selecționata Moldovei

De cinci ani, Nationala Moldovei nu a mai obtinut victorie pe teren propriu. In partida cu San Marino, ramane incerta participarea celui mai voloros jucator al echipei noastre, Artur Ionita, care nu s-a antrenat cu lotul de baza, din cauza unei accidentari suferite in ultimul meci la Cagliari.

Anterior, tot din cauza unei traume, nu a onorat convocarea nici fundasul lui Sheriff, Petru Racu. Acesta a fost inlocuit la antrenamente cu Artiom Rozgoniuc de la Sfantul Gheorghe. Disputa va avea loc la Chisinau, pe stadionul Zimbru, cu incepere de la 21.45.