/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

PAS cere eliberarea lui Gheorghe Petic din arest

missing
13 octombrie 2018, ora 17:33

„Tupeul regimului nu are margini. Imediat ce a fost dată publicităţii declaraţia dură a APCE, în care autorităţile de la Chişinău sunt criticate pentru hărţuirea opoziţiei, a venit ştirea că unul dintre liderii mişcării ACUM din Ungheni, Gheorghe Petic, a fost arestat pentru o învinuire delirantă de comitere a unui viol”, se spune în postare.

PAS menționează că aceste acţiuni, care amintesc de cele mai sinistre practici staliniste, când celor indezirabili regimului li se aduceau învinuiri halucinante, fac ca temerile expuse de europarlamentari, precum că alegerile pot fi fraudate, să prindă contur.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram