/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Fiul lui Michael Schumacher a devenit campion Formula 3

14 octombrie 2018, ora 14:00

În vârstă de 19 ani, „Schumi Junior” îi urmează astfel, în palmaresul F3 europene, britanicului Lando Norris, care luna viitoare va împlini 19 ani şi va concura anul viitor în F1 pentru McLaren, scrie DigiSport.

Acest prim titlu internaţional îi aduce puncte preţioase în cursa pentru „Super Licenţa FIA”, indispensabilă pentru a concura în Formula 1.

Tatăl său, Michael, a câştigat acum 28 de ani campionatul Germaniei de F3, de un nivel foarte ridicat, şi a devenit ulterior de şapte ori campion mondial de F1.

Michael Schumacher nu a mai apărut în public de la accidentul de schi din decembrie 2013, în urma căruia a rămas paralizat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram