/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Moldova se află mai sus decât SUA, Canada, Brazilia sau Belarus în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de tineret

missing
14 octombrie 2018, ora 12:27

Până acum, Republica Moldova are la activ 2 medalii de aur, cucerite de înotătoarea Tatiana Salcuțan și luptătorul Alexandrin Guțu. Luptătoarea Irina Rîngaci a ocupat locul 4 la Jocurile Olimpice de tineret, iar Maria Leorda n-a reușit să urce pe podium, clasându-se pe locul 6 după 2 victorii și 3 înfrângeri.

Pe primul loc în clasamentul pe medalii conduce detașat Rusia, cu 21 de aur, 6 de argint și 6 de bronz. Pe podium se ma află Ungaria (11-1-1) și Japonia (7-5-6).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram