/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

UE pregătește noi sancțiuni față de Rusia

14 octombrie 2018, ora 13:09

Potrivit unui comunicat de presă, la ședința miniștrilor de externe ai UE, care va avea loc pe 15 octombrie la Luxemburg, ar putea fi semnat un document care prevede „sancțiuni propuse de Marea Britanie și Franța după atacurile (chimice) din Siria și Salisbury”.

Se intenționează limitarea intrării în țările UE, precum și înghețarea conturilor externe ale „liderilor agențiilor de informații ruse și ale asociaților lor apropiați”, potrivit presei britanice.

Înaintea Consiliului miniștrilor de externe ai UE, ministrul britanic de externe, Jeremy Hunt, intenționează să se întâlnească cu colegii din Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Croația și România și să le mulțumească pentru faptul că au luat o poziție dură în ceea ce privește armele chimice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram