Trei locatari din Chișinău nu vor achita factura pentru agent termic și apă caldă, pe o perioadă de până la trei luni

16 octombrie 2018, ora 11:55

Astfel, norocoșii care au primit abonamente la serviciile Termoelectrica sunt:

Galina Radauțan, care a obținut Premiului I și 3 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (octombrie, noiembrie, decembrie 2018);

Vadim Lucic, Premiului II – 2 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (noiembrie, decembrie 2018);

Mariana Bostanica, Premiului III – 1 lună de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (decembrie 2018).

Pentru a participa la concurs consumatorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să nu dețină datorii față de consumul de energie termică (încălzire și apă caldă menajeră), să prezinte factura achitată pentru energia termică și apa caldă menajeră (pentru ultima lună de facturare), să declare pe propria răspundere, precum că deține în proprietate/ locațiune/folosință apartamentul, să se înregistreze pentru participarea la tombolă și să se identifice cu actul de identitate.

Concursul este organizat al treilea an consecutiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram