Trei locuitori ai capitalei au fost scutiți de plata pentru agentul termic și apa caldă pe o perioadă de până la trei luni. Aceștia sunt câștigătorii ediției din acest an a tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”. Extragerea câștigătorilor a avut loc duminică, de Hramul orașului Chișinău.

Astfel, norocoșii care au primit abonamente la serviciile Termoelectrica sunt:

Galina Radauțan, care a obținut Premiului I și 3 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (octombrie, noiembrie, decembrie 2018);

Vadim Lucic, Premiului II – 2 luni de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (noiembrie, decembrie 2018);

Mariana Bostanica, Premiului III – 1 lună de încălzire și preparare a apei calde menajere gratuită (decembrie 2018).

Pentru a participa la concurs consumatorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să nu dețină datorii față de consumul de energie termică (încălzire și apă caldă menajeră), să prezinte factura achitată pentru energia termică și apa caldă menajeră (pentru ultima lună de facturare), să declare pe propria răspundere, precum că deține în proprietate/ locațiune/folosință apartamentul, să se înregistreze pentru participarea la tombolă și să se identifice cu actul de identitate.

Concursul este organizat al treilea an consecutiv.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!