Olga Grebenikova, directorul colegiului profesional din Kerch, Crimeea, vine cu mărturii de groază despre tragicul incident care a avut loc în instituția pe care o conduce, scrie tvrain.ru .

Potrivit lui Grebennikova, „oameni necunoscuți” cu mitraliere au intrat în clădirea școlii și au început să împuște în elevi. Directoarea spune „sunt multe corpuri, corpuri de copii, un adevărat atac terorist”. Cineva aruncat în aer coridorul și a împrăștiat pachete explozive. Necunoscuții deschideau ușile de la birourile de la etajul al doilea și ”îi ucideau pe toți pe care îi întâlneau în cale”, afirmă directoarea.

„Pe Nastea mea au omorât-o, pe mama ei, există multe cadavre, copii, un adevărat atac terorist. Au intrat, exact după 5-10 minute după plecarea mea, cineva a intrat, a aruncat exploziv și a aruncat toate ferestrele în aer, a explodat holul, fugeau și aruncau pachete explozive, apoi au fugit cu mitraliere, au deschis birourile și îi ucideau pe toți pe care îi întâlneau în cale”, afirmă Grebennikova.

Precizăm că în urma exploziei și a împușcăturilor au murit 19 persoane, iar alte 40 sunt rănite.