/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Alte 3 terenuri de joacă din Chișinău se află în proces de amenajare. La ce etapă e construcția terenurilor de fitness

missing
18 octombrie 2018, ora 16:28

Potrivit funcționarlor de la Primărie, terenurile sunt la etapa de construcție a fundațiilor și montare a gardurilor de protecție. Ulterior, alte două terenuri sportive, care vor fi amenajate se află în sectoarele Buiucani și Ciocana, iar lucrările de construcție vor începe în scurt timp.

De asemenea, în prezent au fost finalizate lucrările de construcție a fundațiilor pentru instalarea a 60 de terenuri de fitness și workout, iar montarea instalațiilor sportive va începe până la sfârșitul lunii octombrie, se menționează într-un comunicat de la Primărie.

De la începutul anului curent în Chişinău au fost instalate 22 de terenuri de joacă pentru copii. În total, până la sfârșitul anului 2018, se planifică amenajarea a 100 de terenuri de joacă pentru copii în curțile de blocuri, 60 terenuri de fitness și workout și 5 terenuri sportive.

Pentru amenajarea acestor terenuri, din bugetul municipal pentru anul 2018 au fost alocate 12 milioane lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram