/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Tensiune maximă în NHL! Washington Capitals a câștigat cu 4-3 în prelungiri. St. Louis a pierdut cu nouă secunde înainte de sirenă

18 octombrie 2018, ora 19:27

Washington s-au trezit conduși cu 1-0 încă din minutul 6, după ce oaspeții au marcat prin Zibanejad.

Cu opt minute mai târziu, gazdele au reușit mai întâi să egaleze prin execuția senzațională a lui Carlson, ca mai apoi să iasă în avantaj cu 2-1 și cu 3-2, prin două faze parcă scoase la imprimantă de superstarul rus, Ovecikin.

În a treia repriză, New York Rangers a revenit grație reușitei lui Cryder. Soarta partidei a fost decisă în over-time. Golul victoriei lui Washington a fost înscris de Niskanen.

În meciul dintre Montreal și St. Louis, scenariul filmului de groază a continuat cu un nou capitol. Ambele echipe au mers cap la cap până în finalul partidei, când scorul era de 2-2, cu două egalări reușite de oaspeți.

Și când nimeni nu mai avea dubii că partida va ajunge în prelungiri, la nouă secunde rămase pe cronometru, gazdele au înscris golul decisiv prin Gallaher, care au trimis pucul în poarta adversarilor, profitând de o gafă monumentală comisă de fundașul lui St. Louis.

În celelalte jocuri, Kalgari au ciocnit crosele de bucurie la un capăt de meci în care s-au impus cu 5-2 în fața formației din Boston, iar Anaheim a câștigat acasă cu 4-1 pe Eilenders.

Redactor: Dumitru Garcaliuc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram