/VIDEO/ Cei care au mulți followeri pe Instagram pot mânca pe gratis la un restaurant din Milano

18 octombrie 2018, ora 19:41

Restaurantul este unul japonez. Acolo poți găsi sushi şi sashimi, iar clienţii pot primi o porţie sau toată masa pe gratis în funcție de câte like-uri ar pe pagina de Instagram. Aceștia mai trebuie să plaseze fotografii cu mâncarea şi hastagul #thisisnotasushibar.

Cei care au între 1 000 și 5 000 de like-uri primesc o porție cu mâncare, iar cei care au între 5 000 și 10 000 primesc două farfurii gratuit. Pentru patru porții este nevoie de circa 10 000. Iar, cei care au între 50 000 și 100 000 like-uri primesc opt parții gratuit. Oaspeții restaurantului care au însă mai puţin de 1.000 de followeri pe Instagram nu vor putea primi nimic din partea casei.

Totodată, clienţii cu peste 100.000 de followeri primesc întreaga masă gratuit.

Proprietarul spune că această modalitate îl ajută să atragă cât mai mulți clienţi.

„Cred că suntem primul restaurant de acest gen. Suntem neconvenţionali. Vrem să devenim primul lanţ de restaurante fără bani, încercăm noi metode de plată”, a spus Matteo Pittarello.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram