/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Mihai Ghimpu anunță decizia luată de PL! Vor vota ori nu liberalii introducerea sintagmei „integrare europeană” în Constituție

missing
18 octombrie 2018, ora 09:53

Ghimpu susține că s-a consultat în această privință și cu partidele extraparlamentare Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA). Liderul liberalilor a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că fracțiunea PL a înregistrat azi un nou proiect de lege, cu nr. 350, care prevede ambele inițiative de modificare a Constituției.

Am avut o solicitare din partea lui Candu de a se întâlni cu fracțiunea. I-am spus că deciziile de felul acesta sunt prevăzute în cadrul partidului și corect ar fi nu întâlnirea președintelui parlamentului cu fracțiunea PL, dar a conducerii PD cu biroul permanent al PL. Ni s-a spus că în ziua de ieri este imposibil și până acum nu avem încă un răspuns. Acceptă conducerea PD să se întâlnească cu PL? Nu știm…”, a declarat Mihai Ghimpu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram