Circulația rutieră în perimetrul PMAN, unde va avea loc mâine adunarea PDM, a fost suspendată de astăzi

20 octombrie 2018, ora 17:38

PDM a anunțat că evenimentul are ca scop prezentarea principiilor care vor sta la baza programului politic al partidului în următorii ani.

Amintim că o femeie din raionul Glodeni, care a solicitat să-i păstrăm anonimatul, a povestit pentru TV8 că atât ea cât și colegii său, angajați ai unei instituții de stat, sunt obligați de șefi să vină la Chișinău. „Duminică la 6:10 este rutieră și este obligatoriu de la fiecare instituție să vină câte 10/15 oameni”, povestește ea, menționând că în caz contrat vor avea probleme la serviciu.

O altă persoană ne-a relatat că a fost nevoită să-și procure bilete pentru a mere la Odesa pentru a putea lipsi de a evenimentul din PMAN. De asemenea, pe rețelele de socializare au apărut mesaje în care se spune că oamenii sunt forțați să meargă la eveniment, altfel sunt amenințați cu demisia.

Precizăm că potrivit informației de la primăriei, PDM a anunțat că va desfășura o manifestație cu participarea a 60 de mii de oameni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram