Un poliţist a folosit arma după ce un şofer a refuzat să oprească, maşina sa fiind urmărită de echipaj şi blocată până la Şoseaua de Centură a Bucureștiului. După ce şoferul a refuzat să coboare şi a ambalat motorul făcând cercuri, agentul a tras cu arma, rănind un pasager din maşină.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere au încercat să oprească, regulamentar, şoferul unui autoturism, care se deplasa pe o stradă din capitala României. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Bucureștiului, deoarece şoferul nu a oprit la semnal, echipajul a pornit în urmărirea maşinii până la Şoseaua de Centură, unde au blocat-o, scrie Mediafax.

Unul dintre poliţişti a coborât din maşină şi l-a somat pe şofer să coboare, care a refuzat, începând să ambaleze motorul şi să facă cercuri. Potrivit sursei citate, poliţistul a folosit arma din dotare şi a tras un foc de avertisment şi asupra maşinii. Şoferul a refuzat să se supună şi a fugit de la faţa locului. În maşină mai erau doi bărbaţi cu el.

„Ulterior, de pe raza judeţului Ilfov, a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză”, mai arată Poliţia Bucureștiului.