Poliția anunță că va asigura ordinea publică la evenimentele care vor avea loc duminică în centrul capitalei, printre care va fi adunarea PDM. Polițiștii îndeamnă participanții să adopte un comportament civilizat și să evite conflictele de orice natură.

Polițiștii îndeamnă participanții să dea dovadă de responsabilitate și să se abțină de la oricare acțiuni nelegitime, care ar putea pune în pericol viața sau sănătatea celor din jur, să nu dea curs îndemnurilor provocatorilor, pentru a nu deveni complice la faptele ilegale, și să sesizeze orice suspiciune, încălcare sau observarea unor situații de destabilizare a ordinii publice.

Șoferii sunt îndemnați să evite deplasarea cu automobilele la 21 octombrie pe segmentul bd. Ștefan cel Mare, cuprins între sensul giratoriu de la strada Ion Creangă și sensul giratoriu de la bulevardul Constantin Negruzzi. În timpul evenimentelor, transportul public electric va fi redirecționat de pe bd. Ștefan cel Mare pe str. București și, temporar, va fi sistată circulația transportului public electric pe str. B. Bodoni și pe Pușkin;

Totodată, Poliția anunță că pentru participanții la evenimente vor fi asigurate locuri de parcare în perimetrul străzilor: E. Doga, M. Cebotari, Tricolorului, Mitropolitul Dosoftei, A. Lăpușneanu, S. Lazo, P. Movilă, T. Ciorbă, M. Viteazu, Sfatul Țării, M. Eminescu, V. Micle, V. Alecsandri, Tighina, Bulgară și str. 31 august 1989.

Totodată, duminică, între orele 12:00-14:00, va avea loc un marș automobilistic cu ocazia centenarului unirii de la 1918. Astfel,  circulația va fi temporar restricționată pe mai multe străzi din capitală.