La aniversarea a 25-a de la fondarea PCRM, liderul acestuia, Vladimir Voronin, spune că în cei 8 ani de guvernare a comuniștilor a reușit să demonstreze că Moldova are toate motivele să fie un stat suveran, să se dezvolte independent și că țara are viitor. „Am convingerea că vom demonstra acest lucru din nou”, spune liderul comuniștilor.

„Alternativa comuniștilor — este sărăcia, exodul în masă din țară, degradarea economică, depresia socială, dezastrul, fărădelegea, dictatura, corupția. Drept urmare — prejudiciu colosal suveranității, suprimarea statalității. Din asta reiese o concluzie simplă și logică: alternativa guvernării incompetente a temporarilor și trădătorilor statului poate fi doar Partidul Comuniștilor, care a demonstrat că este capabil să obțină dezvoltarea și consolidarea statului moldovenesc”, spune Vladimir Voronin.

Potrivit lui, Moldova, ca și acum 25 de ani, stă la marginea prăpastiei și că PCRM va lupta pentru fiecare cetățean al țării — de la nou-născuți pînă la cei mai în etate.