/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Unioniștii au mers în marș automobilistic prin Chișinău

missing
21 octombrie 2018, ora 17:45

„Obiectivul acestuia este să transmitem mesajul unionist în toate sectoarele capitalei și să prevestească venirea Zilei Naționale a României de 1 decembrie. Este un marș inedit pentru că până acum acțiunile noastre erau concentrate în centrul Chișinăului”, a spus președintele ODIP, Vlad Bilețchi.

Inițial, locul de pornire a marșului a fost anunțată Piața Marii Adunări Naționale, însă unioniștii au fost nevoiți să înceapă evenimentul din altă locație. Din această cauză, spune Vlad Bilețchi, numărul de participanți la marș a fost mult mai mic decât s-a planificat inițial.

La eveniment au participat peste 25 de automobile.

Marșul automobilistic s-a încheiat cu transmiterea unei replici a „Flăcării Unirii”  Muzeului de Istorie a Moldovei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram