Altercații lângă Arcul de Triumf în timpul discursului președintelui PDM, Vladimir Plahotniuc, la adunarea partidului. Un bărbat îmbrăcat în civil i-a smuls cu forța pancarta protestatarului care contramanifesta în Piața Marii Adunări Naționale. Protestatarul a încercat să opună rezistență, însă n-a reușit să-și păstreze pancarta. Momentul a fost filmat de un martor și imaginile video au fost postate pe o rețea de socializare.

Bărbatul care a smuls pancarta s-a retras imediat din mulțime, împreună cu alți doi oameni. Pe pancartă scria „PDM – partid mafiot de tâlhari, mincinoși, criminali care distruge țara, familii, poporul. Jos mafia PDM!”

Ulterior, protestatarul a fost scos câte puțin din mulțime de către forțele de ordine, dar fără a fi aplica forța față de acesta.

Băratul a venit să protesteze împotriva membrilor de partid care au ținut cuvântări la tribună, pe care i-a numit mincinoși. „Protestez împotriva acestui conducător, care a uzurpat puterea. Acesta este un oligarh, iar nouă cetățenilor ni se interzice să protestăm pașnic. Noi avem dreptul”, a strigat bărbatul.

Altercații lângă Arcul de Triumf în timpul discursului lui Plahotniuc

Gepostet von Ștefan Grigorița am Sonntag, 21. Oktober 2018